Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy

Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy on Suomen johtavia sähkötekniseen suunnitteluun erikoistuneita toimistoja. Päätoimialamme ovat sähkö-, tele-, turva-, valaistus-, energia- ja AV-järjestelmien suunnittelu, asennustöiden valvonta, sekä kuntokartoitukset.

Olemme myös ylpeitä, että palveluistamme löytyy järjestelmäintegraatiopalvelu, jolla pystymme palvelemaan asiakkaitamme energiatehokkaissa ratkaisuissa. Kauttamme saa erilaisten valaistusohjausratkaisujen ja älykkäiden ohjaustekniikoiden ohjelmointi- ja käyttöönottopalvelut. Sen minkä olemme suunnitelleet yhdessä asiakkaan kanssa, voimme myös ottaa käyttöön. Uskomme, että tämä säästää asiakkaan kustannuksia ja lopputulos on laadukkaampi ja parempi kuin, että sen tekisi kolmas osapuoli.

Suunnittelemme uudis- ja perusparannuskohteita. Saat kauttamme suunnittelupalvelut kaiken tyyppisiin rakennuksiin ja kiinteistöihin kuten esim. sairaalat, liike- ja toimistorakennukset, koulut ja päiväkodit. Olemme vuosien saatossa olleet mukana myös lukuisissa haastavissa maanalaisissa kohteissa.

Tietomallipohjainen suunnittelu on meillä arkipäivää ja varsinkin vaativissa kohteissa se on edellytys hyvään lopputulokseen.

Vuoden 2018 liikevaihto oli 2,74 M€. Työllistimme 28 alansa huippuosaajaa.

Päätoimipaikkamme on Helsingissä, jonka lisäksi meillä on toimisto Kuopiossa.

Katso yhteystiedot

  • Haluamme menestyä
  • Ansaitsemme työllämme
    asiakkaan luottamuksen
  • Uutta etsien parannamme
    toimintaamme
  • Arvostamme toisiamme